Batihan Beach Resort & Spa

Kusadasi

4
 
Transport

Amplasat de-a lungul Long Beach pe Marea Egee, acest hotel relaxat se află la 5 minute de mers pe jos de parcul acvatic Atlantis Aqua și la 2 km de parcul tematic și acvatic Tortuga Pirate Island.

Având balcoane sau terase, camerele simple, cu pardoseală din gresie, oferă televizoare cu ecran plat și minibaruri. Camerele de categorie superioară au în plus căzi cu hidromasaj și/sau acces direct la piscină. Sunt disponibile și camere pe două niveluri.

Există un restaurant pe malul mării, un bar în hol și un club de noapte, precum și un spațiu pentru evenimente. Facilitățile suplimentare includ acces direct la plajă, un centru spa și 3 piscine în aer liber, plus o sală de sport, un teren de tenis și o grădină tropicală. Sunt disponibile parcare și mic dejun.

 

CARACTERISTICI TIP CAMERA

* FACILITATEA ARE 338 DE CAMERE.
* CAMERE STANDARD CU VEDERE LA MARE ȘI LA USCAT: 18 M² LĂȚIME. CAMERELE AU 2 PATURI DE O PERSOANĂ SAU 1 PAT DUBLU + UN PAT PLIANT.
* CAMERE DE FAMILIE CU VEDERE LA PISCINĂ: 35 M² LĂȚIME. EXISTĂ UN GRUP DE SCAUNE ÎN FORMĂ DE L. ARE O UȘĂ DE LEGĂTURĂ. EXISTĂ 2 PATURI DE O PERSOANĂ.
* CAMERE DE FAMILIE STANDARD: 35 M² LĂȚIME. ARE O UȘĂ DE LEGĂTURĂ. EXISTĂ 1 PAT DUBLU ȘI 2 PATURI DE O PERSOANĂ.
* CAMERE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI; ARE 5 PIESE SI ARE O LATIME DE 15 M2.
*TOATE CAMERELE AU BALCON.

După micul dejun, până la apusul soarelui, găzduim o serie de sporturi și activități pentru oaspeții noștri, unde aceștia pot petrece un timp plăcut fără să se plictisească, să-și păstreze forma și să rămână răcoriți în același timp. Terenurile de tenis, volei pe plajă și baschet, tenis de masă, boccia, minifotbal, terenuri de minigolf și poligon de tir cu arcul sunt câteva dintre principalele facilități sportive ale stațiunii Batıhan Beach care promit ore active. În timp ce centrul de fitness îndeplinește multe nevoi diferite de antrenament pentru cei care preferă să se concentreze pe ei înșiși, antrenorii noștri energici oferă activități aerobice pentru cei cărora le place antrenamentul în grup. Putem adapta terenul de baschet la cerere, dar îi invităm pe oaspeții noștri care doresc să aibă o experiență sportivă și răcoritoare la activități precum windsurfing, banană, parașută, jet ski, schi nautic și canotaj. De asemenea, putem ilumina terenurile de tenis, volei și baschet seara pentru oaspeții noștri care doresc să se joace în vânt după apusul soarelui.

Oaspeții noștri pot beneficia gratuit de toate oportunitățile de sport și activitate, cu excepția tenisului, voleiului, iluminatului pe terenul de baschet și sporturilor acvatice în mare. Acestea sunt disponibile la un cost suplimentar. Vă rugăm să contactați personalul nostru de la recepție pentru informații detaliate.

 

 • Baschet
 • Darts
 • tenis de masa
 • Banană *
 • canoe *
 • Schi nautic *
 • Tenis *
 • fitness
 • Jet-Ski *
 • mini golf
 • Animaţie
 • Aerobic
 • boccia
 • Teren de tenis
 • Sală de jocuri *


Caracteristicile marcate cu * sunt plătite.

Caracteristici concept all inclusive 24 de ore
 
Mic dejun (între 07:00 și 09:00)
 
Mic dejun târziu (între orele 09:00 și 10:00)
 
Prânz (între orele 12:30 și 14:00)
 
Cina (între orele 19:30 și 21:30)
 
Supă de noapte (între orele 23:30 și 00:00)
 
Restaurant Sunset Ala Carte (între orele 19:00 și 22:00) (gratuit o dată pentru sejururi de 4 sau mai multe nopți)
 
Serviciu de gustare (între orele 14:30 și 16:30)
 
Pauză de cafea (între 16:30 și 17:30)
 
Înghețată (între orele 12:00 și 24:00)
 
Service Bar (între orele 10:00 și 24:00)
 
Prânz restaurant pentru copii (între orele 12:00 și 13:00)
 
Cina restaurant pentru copii (între orele 18:00 și 19:00)
 
Lobby Bar (7/24)
 
Micul dejun, prânzul și cina sunt tip bufet deschis și sunt valabile 24 de ore pe zi în cadrul mărcilor stabilite de unitate. Băuturile importate sunt contra cost. Cafeaua turcească este gratuită.

Nu rata oferta noastra speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.