Estreya

Ziua Femeii

 
Cu autocarul
data 11-12.03.2023
Oferta speciala
 
89
persoana

Program cu autocarul – 1 zi:

Ziua 1 – sambata: 08:00 Plecare din Constanta. Pranz si cazare hotel. Timp pentru piscina. Cina. Petrecere.

Ziua 2 – duminica: Mic dejun. Plimbare prin statiune sau timp pentru piscina. Ora 11:00 Plecare catre Romania. Ora 16: Sosire in Constanta.

PRET: 89 Euro/persoana in camera dubla

Pachetul include:

·        O noapte cazare cu All Inclusive

·        Cina Festiva

·        PACHETUL SPA – piscine interioara, JACUZZI, SAUNA, baie de aburi

·        Transport cu autocarul cf program

Exista un loc pe coasta bulgara a Marii Negre, care si-a pastrat natura, pacea si linistea. Este vorba despre statiunea Constantin si Elena. Combinatia unica de padure si mare de pe acest loc a atras in trecut preoti si calugari si i-a determinat sa construiasca manastirea Sf. Constantin si Elena. In prezent, in imediata apropiere a acestui pamant sfant se afla hotelurile Estreya Palace si Estreya Residence.

In cadrul cladirilor apartinand manastirii, la inceputul secolului al XX-lea, au fost infiintate primele unitati de tratament medical pe baza de struguri in cadrul hotelului hotelul Sf. Constantin, care a dat startul turismului balnear al litoralului Marii Negre din Bulgaria. Pana in 1957 acest hotel a fost cunoscut sub numele de hotel Sf. Constantin, din 1957 pana in 2003 sub numele de hotel Praga, iar din 2004 a fost reconstruit si redenumit in hotel Estreya Palace.

Aspectul statiunii a fost schimbat odata cu constructia hotelului Estreya Residence. Pastrand imprejurimile naturale, confortul si stilul arhitectural specific bulgaresc, hotelul ofera oaspetilor sai un hol spatios, o sala modern echipata pentru petreceri si conferinte, in timp ce la subsol se afla centrul SPA Estreya.

Combinatia dintre o padure incantatoare si apropierea de plaja linistita din statiune ofera conditii pentru o vacanta de neuitat si o dispozitie pozitiva.

Hotelurile Estreya Palace si Estreya Residence reprezinta un complex construit in jurul manastirii Constantin si Elena. Desi au restaurante separate si doua receptii, hotelurile sunt interconectate, astfel incat in extrasezon functioneaza numai receptia de la Estreya Residence. Turistii ambelor hoteluri pot folosi facilitatile ambelor hoteluri: restaurantele, barurile, piscinele, SPA-ul. Ambele hoteluri dispun de camere duble si apartamente, cele de la Estreya Residence fiind mai spatioase si cu usa intre cele doua camere.

Raportul calitate pret la acest complex este extraordinar de bun, iar cateva zile petrecute aici pot face miracole cu sanatatatea noastra, deoarece apele termale izvorasc direct de sub hotel si chiar daca anumiti turisti neinformati doresc combinarea apei cu mult dezinfectant si clor, sulful, magneziul si alte minerale (aproximativ 42) reusesc sa puna sangele in miscare chiar si intr-o jumatate de ora de baie in piscina. Avand in vedere ca piscina exterioara are apa incalzita, cei temerari se pot hazarda sa se imbaieze si iarna. Iar daca iarna este prea friguroasa, in statiune exista complexul foarte modern Aqua House, unde cele 12 piscine interioare si exterioare cu apa pana la 40 de grade, fac posibila imbaierea in orice anotimp.

Pachetul include:

·        O noapte cazare cu All Inclusive

·        Cina Festiva

·        PACHETUL SPA – piscina interioara, JACUZZI, SAUNA, baie de aburi

·        Transport cu autocarul cf program

Nu rata oferta noastra speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.