Rimini

Ziua indragostitilor

 
data 12.02.2023 -15.02.2023
Oferta speciala
 
239
persoana

12/02/2023 Decolare din Bucuresti la ora 13:55 si sosire in Rimini la ora 14:40. Cazare si plimbare prin centru si pe promenada litorala.

13/02/2023 

Mic dejun. Azi vom face turul orasului Rimini, cunoscut pentru plajele sale extinse și viața de noapte vibrantă. Există peste 100 de plaje aici, precum și promenade pe malul mării mărginite de perle de vile, stațiuni și hoteluri cu vedere la Marea Adriatică.

În centrul orașului Rimini există obiective istorice și clădiri din vremea Imperiului. Multe dintre clădiri sunt încă în stare foarte bună și doar privindu-le ai impresia ca te intorci în timp. Vom vizita printre altele: Podul lui Tiberius, arco d'augosto, Piazza Cavour, centrul vechi, domus del chirurgo si catedrala.

14/02/2023 San Giuliano si Muzeul Miniaturilor Italiene

Mic dejun. San Giuliano este un vechi sat de pescari la aproximativ 2 km la sud de Marina Centro. Străzile pietruite sunt mărginite de căsuțe fermecătoare ale pescarilor. Restaurantele din sat servesc fructe de mare excelente și preparate din bucătăria tipic italiană, cum ar fi paste și piadine. Una dintre cele mai faimoase atracții din San Giuliano sunt numeroasele picturi murale care înfățișează scene din filmele lui Federico Fellini. Unele dintre ele datează chiar din anii 1980.

Astazi se mai poate vizita Muzeul Miniaturilor Italiene, care oferă o versiune miniaturală a unora dintre cele mai importante repere arhitecturale ale Italiei prezentate într-un cadru care încearcă să redea cu cât mai multă fidelitate chiar forma geografică a Italiei. Patrimoniul italian prezentat de parc nu se rezumă la moştenirea arhitecturală, ci se referă şi la bogăţia şi specificitatea naturii din varii regiuni ale ţării.

15/02/2023: Mic dejun. Ora 10:00 plecare catre aeroport. 15:15 decolare catre Otopeni. Sosire la 18:15 in Bucuresti.

Pretul include:

- 3 nopti de cazare in Rimini (3 stele)

- 3 mic dejun

- Bilet avion Bucuresti Rimini Bucuresti + bagaj mic de mana + bagaj mare de mana + prioritate

- ghid insotitor din Romania.

Pretul nu include:

- Transfer aeroport – cazare – aeroport – 20 euro/persoana

- Mancarea in afara de mic dejun

- ghizi locali (optional – doar daca grupul considera insuficiente informatiile ghidului insotitor)

- Intrarile la obiectivele turistice

Nu rata oferta noastra speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.