Cu 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane și o plajă privată, Hotelul Naama Bay este situat în inima Golfului Naama. Oferă un centru spa, centru de fitness și camere moderne și spațioase. Restaurantele hotelului oferă o gamă largă de arome internaționale și tradiționale. Cocktailurile și gustările sunt servite la barul de lângă piscină, iar room service este disponibil 24 de ore pe zi. Opțiunile de agrement de la Tropitel Naama includ un program zilnic de animație, scufundări și centru de sporturi acvatice. Există, de asemenea, o piscină separată pentru copii. Hotelul Naama Bay este situat chiar în mijlocul zonei comerciale și de divertisment din Sharm El Sheikh. Parcurile naționale Nabq și Ras Mohamed sunt la 15 minute de mers cu mașina.

Localizare

Hotelul Naama Bay este situat chiar în mijlocul zonei comerciale și de divertisment din Sharm El Sheikh.
Parcurile naționale Nabq și Ras Mohamed sunt la 15 minute de mers cu mașina.


Facilitati Hotel

Cu 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane și o plajă privată, Hotelul Naama Bay este situat în inima Golfului Naama. Oferă un centru spa, centru de fitness și camere moderne și spațioase.

Restaurantele hotelului oferă o gamă largă de arome internaționale și tradiționale. Cocktailurile și gustările sunt servite la barul de lângă piscină, iar room service este disponibil 24 de ore pe zi.

Opțiunile de agrement de la Tropitel Naama includ un program zilnic de animație, scufundări și centru de sporturi acvatice. Există, de asemenea, o piscină separată pentru copii.

 


Facilitati Camere

Camerele Hotelului Naama Bay oferă balcoane cu vedere la promenada Naama Bay, la zona piscinei sau la Marea Roșie.  Toate sunt dotate cu minibar și TV prin satelit.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre Tropitel Naama Bay, Sharm el Sheikh, Egipt