TROPITEL NAAMA BAY

Sharm El Sheikh, Egipt
Naama Bay, Sharm eL Sheikh, South Sinai, Egypt Naama Bay, Sharm eL Sheikh, South Sinai, Egypt
Cu 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane și o plajă privată, Hotelul Naama Bay este situat în inima Golfului Naama. Oferă un centru spa, centru de fitness și camere moderne și spațioase. Restaurantele hotelului oferă o gamă largă de arome internaționale și tradiționale. Cocktailurile și gustările sunt servite la barul de lângă piscină, iar room service este disponibil 24 de ore pe zi. Opțiunile de agrement de la Tropitel Naama includ un program zilnic de animație, scufundări și centru de sporturi acvatice. Există, de asemenea, o piscină separată pentru copii. Hotelul Naama Bay este situat chiar în mijlocul zonei comerciale și de divertisment din Sharm El Sheikh. Parcurile naționale Nabq și Ras Mohamed sunt la 15 minute de mers cu mașina.

Localizare

Hotelul Naama Bay este situat chiar în mijlocul zonei comerciale și de divertisment din Sharm El Sheikh.
Parcurile naționale Nabq și Ras Mohamed sunt la 15 minute de mers cu mașina.


Facilitati Hotel

Cu 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane și o plajă privată, Hotelul Naama Bay este situat în inima Golfului Naama. Oferă un centru spa, centru de fitness și camere moderne și spațioase.

Restaurantele hotelului oferă o gamă largă de arome internaționale și tradiționale. Cocktailurile și gustările sunt servite la barul de lângă piscină, iar room service este disponibil 24 de ore pe zi.

Opțiunile de agrement de la Tropitel Naama includ un program zilnic de animație, scufundări și centru de sporturi acvatice. Există, de asemenea, o piscină separată pentru copii.

 


Facilitati Camere

Camerele Hotelului Naama Bay oferă balcoane cu vedere la promenada Naama Bay, la zona piscinei sau la Marea Roșie.  Toate sunt dotate cu minibar și TV prin satelit.

vezi mai multe

7 nopti cazare in Sharm el Shikh;

Zbor cursa charter;

Taxele de aeroport;

Transferurile de grup;

Asistenta turistica locala;

vezi mai multe

Taxa de viza 25 usd/pers;

Excursiile optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Sibiu catre TROPITEL NAAMA BAY, Sharm el Sheikh, Egipt