Situat in cel mai pitoresc loc din Skala Prinos, insula Thassos, Inspira Boutique Hotel, este la doar 20 de metri de plaja, la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Skala Prinos si la 15 km de orasul Thassos. Este un hotel numai pentru adulti.
nspira Boutique Hotel este locul ideal pentru a combina o evadare romantica cu o zi relaxanta pe plaja, pentru a-ti petrece luna de miere, aniversarea sau ziua de nastere. Apropierea hotelului de plaja, impreuna cu faptul ca este inconjurat de pini care ofera in acelasi timp privelisti uimitoare la muntii din spate, il fac o oaza conceputa doar pentru cupluri. Hotelul Inspira Boutique este format din 20 - proaspat renovate si renovate in 2016 - duble. Mobilierul elegant, modern, cu linii curate, impreuna cu decorul minimalist al camerelor, sunt cateva dintre elementele care fac hotelul unic. Camerele duble spatioase sunt dotate cu paturi king size, TV cu ecran plat, A/C individual, uscator de par, minibar, Seif, baie cu dus si WC.

Hotel Adults Only + 16 ani !!!

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Galati catre Inspira Boutique Hotel, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate